Interior Design - Lakberendezés, dizájn, bútorok, lakástextil, cool interior


Go to content

Üvegpanel a konyhában

DizájnNapjaink konyhájában leggyakrabban csempe díszíti és védi a falat a szennyeződéstől, de egyre több helyen váltja fel ezt a burkolatot az üvegpanel. A modern konyhákat már sokszínű, fényes üveggel tervezik, melyek harmonizálnak a lakásbelsővel és érdekesebbé teszik azt.

üvegpanel a konyhában

Ezek a panelek keményített üvegből készülnek, és jól alkalmazkodnak a biztonsági standardhoz. Bírják a magas hőmérsékletet és az ütést is. A színes üvegpanelek különféle vonzó színekben elérhetők, mely alkalmazkodik az egyéni ízlésedhez, remekül összeillenek a konyhai eszközökkel, különösen ha egy hozzáillő polcot vagy asztallapot választasz. A színeket az üvegpanel hátoldalára égetik, így tartós marad. Esztétikus hátteret nyújtanak a konyha, de a fürdőszoba-bútoroknak is. Beszerelése viszonylag könnyű, az anyagok költsége minimálisan több az általános csempeburkolatoktól. Higiénikus, könnyű tisztán tartani, mert tökéletesen sima. Egyedülálló hatást érhetünk el, ha az átlátszó üveg mögé háttérként tapétát, vagy kedvenc képünket tesszük, de kívánságunkra egyedi textúrát, vagy kidomborodó mintát is elkészítenek. Ha megunod, bontás nélkül, egyszerűen kicseréled egy másik színre, de nagy előnye, hogy a már meglévő csempeburkolatra is felszerelhető.

üvegpanel a konyhában, fürdőszobábanszínes üvegpanel a konyhában, fürdőszobábanszínes üvegpanel a konyhában, fürdőszobában

Back to content | Back to main menu